Potraviny, zdravá výživa a zdravý životní styl ve výuce
31.10.2011 17:30seminář realizovaný v rámci modulu
Lidský organismus a zdravý životní styl
v pondělí 31. října 2011 od 15,30 do 17,30 hodin
Univerzita Karlova v Praze,
Přírodovědecká fakulta – Albertov 3, Praha 2
posluchárna A3 v přízemí budovy Albertov 3
Program
- 15,30 – 16,15: Potraviny přídatné látky („éčka“) metodické listy a návrhy na laboratorní úlohy
- 16,15 – 16,25: Přestávka
- 16,25 – 17,10: Zdravá výživa a zdravý životní styl ve výuce, studijní text , návrhy na semináře , komplexní úlohy
- 17,10 – 17,30: Ostatní materiály týkající se potravin a zdravého životního stylu - Lipidy (moderní „učebnice“), Vitaminy a jejich jednoduché důkazy (powerpointová prezentace)
Seminář je určen učitelům chemie středních škol v Praze. V rámci semináře budou učitelům předkládány nové studijní materiály určené pro podporu výuky biochemie (popř. biologie) na středních školách. Úkolem učitelů je tyto materiály ve své školní praxi vyzkoušet a ohodnotit.
Lektorky semináře
RNDr. Renata Šulcová, Ph.D.
Mgr. Hana Strnadová
Na seminář se můžete hlásit pomocí přihlášky on line do 28. 10. Do kolonky název akce pište Potraviny, zdravá výživa a zdravý životní styl ve výuce.
———
Zpět